Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček bez kosti | 600 g |
velká cibule | 1 ks |
česnek | 6 stroužků |
sůl | |
drcený kmín | |
pepř |
Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Krůtí prsa nakrájíme na tenké nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a... zobrazit recept
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s tvarohem a jogurtem. Přidáme mletou sladkou papriku,... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...